Úzkost

Úzkost

Anotace: ....

Je noc a ty jdeš spát,
únava je velká,
jenže najednou v hlavě
zní ti smutná znělka.

Najednou nemůžeš spát,
slzy tečou jak kapky rosy,
cítíš se jako bys dostala
žihadlo vosy.

Myšlenky plynou,
stejně jak čas,
nemůžeš však utišit
svůj vnitřní hlas.

Přepadla tě úzkost,
je to tu zas a bude znova,
vždyť často na tebe volá.

Už i únava tě uspala,
úzkost si tě předtím podala,
ráno probudíš se a úzkost bude pryč,
sny darují ti nový klíč...
Autor Aangela, 13.05.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí