Přání

Přání

Anotace: Být bez předsudků a nenávisti, s prázdnou kapsou bez závisti

Přání
Kdyby byl na světě duší sněm
a ta má by směla býti v něm,
zapálil bych svíci změn.
Jak přeji si pro všechny lásku,
aby odhodily od lží masku
a byli jako otec – matka,
jako hrana diamantu, krásná, hladká.
Být bez předsudků a nenávisti,
s prázdnou kapsou bez závisti,
budovat si hezčí svět,
prolomit ten hrubý led.
Autor Dreamer, 13.05.2008
Přečteno 204x
Tipy 1
Poslední tipující: verunča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To s tím diamantem se mi líbí.

13.05.2008 21:12:00 | verunča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí