Co je to kluk??

Co je to kluk??

Anotace: Nekvalitní vykecávačka, ale plní účel.. :-) možná časem pozměním...

C je jako cit, který kluci předstírají,
O je jako vášeň, kterou přede mnou neutají.

J je jako něžná slova, která mi do ucha šeptají,
E je jako chtíč, když se líbme potají..

T je jako dotyky, po našem celém těle
O je jako nepřestávej - líbej mě směle!!

K je jako stačí, už toho bylo dost,
L je jako, když na sebe začínám mít zlost..
U je moje špatné svědomí, o kterém lidé nevědí
K je otázka, proč to dělám a jestli vůbec smím..
? je spousty otázek bez odpvědí,
které už asi nikdy nepochopím..
Autor Castiza, 13.05.2008
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Syala, el viento, Bíša, Psavec, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi pripomína moju básničku Láska :) ale celkom sa mi to páčilo

24.06.2008 12:28:00 | Syala

???!!! těchto 6 znaků snad mluví za vše ne

14.06.2008 18:01:00 | VAČKY

... a dál je celej život nechápej.
Až to jednou pochopíš, začne nuda.
A budeš na obtíž.

13.05.2008 22:40:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí