Konec

Konec

Anotace: .

Život je jak trnitá cesta,
cesta co má jediný cíl.
Šťastný bývá jen jeden ze sta,
rád bych ti dal svého srdce díl.

Je to nevyhnutelný osud,
každým dnem se to blíží.
Už tomu není tak jako dosud,
smrt se za mnou pomalu plíží.

Pomalu jdu temnou uličkou
a stíny jsou náhle tmavší a tmavší.
A tak si hodím duhovou kuličkou
a rázem je všechno mnohem snazší.

A když mi už nic nepomůže,
pak už zbývá jen napsat poslední psaní.
ps. chtěl bych být tam kde kvetou černé růže,
a být tam s tebou je mé poslední přání...
Autor Jordan17, 13.05.2008
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: jelinek8, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Básnička je moc hezká. Ale při svém mládí mysli na veselejší věci. Nicméně těším se na další dílko.

14.05.2008 13:24:00 | danaska

Básnička je moc hezká. Ale při svém mládí mysli na veselejší věci. Nicméně těším se na další dílko.

14.05.2008 13:24:00 | danaska

Tak tahle básnička mi vehnala slzy do očí...vážně úžasná...

14.05.2008 09:38:00 | Broken.white.wings

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí