Fenomenální A Velmi Impozantní(mu)

Fenomenální A Velmi Impozantní(mu)

Anotace: -věnováno.šíleně.nadrženému.umělci.který.jediný.umí.psát.poezii.. tu.dobrou.

na hodinách už čas ani není
vrčí lednička
prsty si dělají co chtěj

jo napadá mě tolik způsobů
__jak vyjádřit to
že mě napadá tolik způsobů
__jak vyjádřit to
že mě napadá tolik způsobů
__jak vyjádřit to
že mě napadá tolik způsobů
__jak vyjádřit to
že mě napadá tolik způsobů
__jak vyjádřit to

totototototo to

že mě vytáčíš

já ti slíbila báseň
když jsme cigaretovým kouřem
zacelovali díry na měsíci
a nadávali na naši zatraceně
povrchní rodinu
-dávno tomu-

prý černé ovce
prý nejradši ze všech
asi jo, pro ostatní zbyla jen nenávist
muselo to odejít
věděla jsem

já jen,že básnění po nocích
prostě není
umění
ale ani to slovo
které sem nenapíšu
(kvalitu to nezvedá,věř mi)

a kdybys jí chtěl ještě někdy potkat
tak by ti vyřídila,
že už dávno nepláče

nezlob se na mě
jestli není podle tvých představ
tento způsob zdál se mi
nejlepší
.
Autor o ...(borůvka), 14.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Alan Black, HarryHH, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nikdy mě nenapadne
jak ve správnou chvíli
bych se měl zachovat
a nikdy mě proto nenapadne
z života co jsme odžili
co vyhodit, ...
... ... co uschovat ...

*- ... nejlepší jsou tlusté čáry, a to mi nikdo nevymluví ...

21.05.2008 00:26:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí