Cesta

Cesta

Anotace: ...

Večer voní květy růží
slyším zrakem, cítím kůží.
Ptáci táhnou bezesměru,
mám jít taky? Nevím věru...

Tam kde život snadno běží,
je to blízko? Asi stěží...
Vždyť i ptáci vrátí se.
Nevěř tomu, ztratí se!

Zabloudí a pomřou v letu,
pak si vzpomeň na mou větu:
Že kdo chce pryč a nezná cestu
padne k zemi, pozná trestu!
Autor Nazgulll, 14.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí