Robottik/ch/á...

Robottik/ch/á...

Anotace: Budoucnost v současnosti...

Realita...obrazové klipy...
duhové oči s čipy
pohled nehybně skleněný…
emoce zazděný...
široký úsměv z porcelánu,
zrovna výhodně zlevněný…
postava sošného atleta z bronzu,
vyleštit..
nakonec seřídit pózu…
Přátelský pozdrav zazní dutě...
Už žádné hodování,zmizely chutě…
Mysl zabalená v ochranném obalu
láska a city nevidomé...
v černých brýlích a bílém zábalu....
Nastrojený svět
a život strojený...
slova odstrojena,věty strohé...
jak bez okvětních plátků
květy nahé...
Autor enigman, 15.05.2008
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, monterka, radexk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odstrojené ženy nahé...bývají či nebývají strohé?

23.06.2008 01:44:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí