Úkryt

Úkryt

Anotace: o citech....

Chci jít dál,
chci jít tam,kde to neznám
bojím se odpovědí a nářků
marně se hájím težkým žalobám
a krutost vládne.
Lidské zlo je nekonečné.

Rok po dvou tisících,
všude radost,veselí,smích.
Za oponou tou je skrytý žal,
co vozí křik a pláč na saních.
Ztraceni v tesknotě,kde skrývám se
Já!
Ach Bože,chci odtud pryč.
Autor Bejby, 15.05.2008
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ty pocity znám...

05.08.2008 03:58:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí