neobroušený pocit

neobroušený pocit

Anotace: vanias vanitatum

Potopená ke dnu s prvním paprskem slunce
snažím se odrazit do života,
v hlavě mě bodá
neobroušený pocit marnosti
a já otevírám okna duše
do brzkého rána,
cítím tu krásu,
slyším ten spěch,
do kávy mi spadla slza,
nechtěla se zastavit,
teď už je pozdě
na záchranu z milosti
Autor Kim (Ta samá Kim), 15.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: fidgetypoet, Barunka=o), takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

16.05.2008 07:44:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí