Báňský žurnalista

Báňský žurnalista

Anotace: aneb panu Sekaninovi :)

Pane profesore,
nač já mám vědět derivace,
když posouvám se o řádky?
Proč počítati zaměstnance,
když mám psát dětem pohádky?

Proč inflace znát přesnou míru?
Vždyť pera směr to nemění!
Nechci znát všechny prezidenty,
litera jest pro mě umění!
Autor Vena, 15.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí