Pivo

Pivo

Anotace: O pivu a mém strýci.

Pivo v láhvi,
pivo v plechovce,
pivo v sudu,
pivo v půlitru,
pivo na zábradlí,
pivo pod postelí,
pivo mezi oblaky.
Jest zde někdo,
kdo by takému pokušení odolal?
Snad jen strýc Oldřich,
z Mníšku pod Brdy,
on dosti tvrdý,
a zásadový jest
a alkohol nenávidí fest.
Jen jednou ho koštoval,
a pak již jen bědoval.
Hned jak mu ho natočili,
proudem mu tam namočili.
Od té doby říká strýc,
pivo to už nikdy víc.
Autor John69, 15.05.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí