Život

Život

S odstupem času,
když díval se zpět,

zdál se mu každým dnem,
jinší ten svět,

jak kdyby nebyl všude stinný,
jak kdyby barevno koukalo z hlíny,

jeden by nevěřil co všechno jej změní,
za co všechno dokáže být rád,

i když ho některé maličkosti nepřestávají srát,
dokáže se přes to vše nevrle se životem prát,

ne vždy dovolí nám hrát svou hru,
můžeme děkovat,

nadávat si,
lhát,

jediné co nesmíme,
nesmíme prohrát...

***
Autor padající do neznáma, 15.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tu du dum tum

25.06.2009 11:33:00 | zlomený a nanicovatý -__-

No, někdy to dá dost práce neprohrát.

15.05.2008 23:10:00 | Psavec

Ano, pravdu mas, musime jit za kazdych okolnosti dal...

15.05.2008 20:46:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí