Píseň

Píseň

Anotace: ......

Krvácím

1.sloka
Krvácí mi srdce láskou
Proč život vždy není krásnou….. básní
Krvácí mi srdce kvůli tobě
Chybíš mi lásko
Jsi ode mě daleko
Nikdy tě nepřestanu milovat!
Ref:
Krvácím jako moje srdce,
Krvácím na duši,
Krvácím kvůli tobě!
Chci ti jen říct: Miluji tě!
Chci ti jen říct:Toužím po tobě jako dítě po hračce!

2.sloka
Proč někteří lidé mají v lásce štěstí,
A někteří ne?
Proč tě nemůžu znát?
Proč mě nemiluješ?
Trápím se kvůli tobě!
Nikdy tě nepřestanu milovat!
Ref:
Krvácím jako moje srdce,
Krvácím na duši,
Krvácím kvůli tobě!
Chci ti jen říct: Miluji tě!
Chci ti jen říct:Toužím po tobě jako dítě po hračce!
Autor Lůca Kaulitz, 15.05.2008
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí