pohádka...

pohádka...

Anotace: bez konce?

Ranní rosa - kapka beznaděje
duše se trápí, úsměv směje
srpek měsíce na nebi září
vedle hvězdy, jen samí lháři.

Srdce v rohu, na hrachu klečí,
čas srdce samotou léčí.
Klidný spánek, život na hranici
obrazy za víčky, - panenka snící.

Slova do vět poskládaná
fantazie příběhem pozvaná -
do života, kde na poslední stránce
panenka vstane, neznaje konce.
Autor Kwítko, 15.05.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí