O uzavřenosti....výbušniny...

O uzavřenosti....výbušniny...

Anotace: Poprchává...tak jedna prchavá...

Kordon anarchie
proti bezhlavému davu…
netečnost versus hysterie….
Promyšlené spojení těkavých látek…
vzniká
VÝBUŠNINA…
Řád a zmatek…
Jaká je šance rovnováhy na úspěch?
shluk stuňujících se hádek
Rostoucí bublina…
Plnící se prázdno...
Prásk!
naivní žert...akce….
krutý výsměch…reakce…
Nenechavá…
Bere všechno…nic nenechává…
Possibility...
Sensuality...
Clarity…
Durability….
Jaká je liveability?
Pomíjivost vteřiny….
Co zbylo z celku? Vcelku nic….
prach dohořel...
štiplavá příchuť…
svíravý pocit….
Místo uvolnění
kruh se uzavřel…
Jediný tohle všechno mám...
Chvílemi se všemi...
Nakonec ve všem sám…
Autor enigman, 16.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Ishtar, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí