A zítřky nejsou

A zítřky nejsou

Anotace: .

Splynul sem s větrem
stal sem se cestou
žiju jen dneškem
včerejšky a zítřky nejsou

utíkám pryč od tepláku
už nehraju na jistotu
ted' sázím jen na koně
co dupou ve mě

kapky deště ukládám
k věčnému spánku
se zimou si povídám
od pulnoci k ránu

Splynul sem s větrem
stal sem se cestou
Autor Tecka 2, 16.05.2008
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: sioned
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale cesta přece plyne do dáli, cesta je příslib, budoucnost...

16.05.2008 13:50:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí