Byli bychom

Byli bychom

Anotace: Jen taková poklona jednomu snu...

Byli bychom

Kdybych ti do pár slov
O lásce své měla psát
Řekla bych do ticha
Stokrát a tisíckrát

Jen jednu hloupou věc
Co říká se na konec

Ale ty věděl bys
Lásko má jediná
Že jsem to prostě já
Šťastná a zmámená

A tak by ses zasmál jen
V nádechu růžovém
A už ne žádný sen
V zahradě za stromem...

Byli bychom.
Spolu.
Autor Isobel, 16.05.2008
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: Jammie Spark, Mácha, fialová, WAYWARD, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo...byli...

19.05.2008 09:43:00 | Mácha

...dobré.

16.05.2008 14:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí