Závist

Závist

Anotace: Choroba nebo rozmazlenost?!

Z á v i s t

Je choroba duše člověka
co do něj se zažere
jak jed z něj vytéká
a mozek rozežere

Je rozmazlený spratek
on všechno musí mít
co druhý má
bez toho nemůže žít
vždyť ukrást se to dá
až pak bude mít svátek.

Je zvrhlá ctižádost
a bezohlednost k tomu
to nevítaný host.

Bičem ho vyžeňte z domu!
2000
Autor Rebelek, 16.05.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí