Chamtivost

Chamtivost

Anotace: Primitiv,šílenec-škodná?!

C h a m t i v o s t

To civilizační je parazit
on nezná míru,nezná cit.

To primitivní strach
o potravu a žití
hromadí jídlo,území a zbraně
ač druhý nemá ani vody k pití
a krvavě platí desátky a daně.

Je megaloman-vládce-šílenec
co opájí se válkou-krví-mocí
kryje se za idejí slepenec
to škodná kradoucí se nocí!!

2000
Autor Rebelek, 16.05.2008
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí