Smeták

Smeták

Anotace: Ačkoliv je tato báseň o smetáku, ve skutečnosti je o něčem jiném.

Smeták

Smeták leží na chodníku,
někdo ho tu pohodil.
Jak to špatně pochodil?
Byl v rodině podvodníků!

Nový koupili ho v jednotě,
by vymetli špínu svého domova,
doma sloužil jim v dobrotě,
pak se stala nehoda.

Na chodník vyhodili ho,
ó ty svatá něho.
Zůstala v domě špína,
oni jsou lůza líná.

Měl po hlavě je vzít!
Starý dobrý smeták vyhodit?!
Autor Dominik Plesr, 16.05.2008
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí