Prostorová...

Prostorová...

Anotace: Něco o vznášení....

Mezi nebem a zemí v levitaci
zdánlivě spící...tak jako draci...
na volnoběh
žádný spěch…
Ve stavu beztíže...
nikdo neví....
že plachý chlapec
na volné noze,
je ukrytý v dravci na obloze….
Světe teď všeho nech…
Pojď ležet ne u nohou,
ale se mnou na zádech…
Letmý úsměv,
tichý vzdech
prodral se ústy chlapce...
a ozvěna v pozemských zdech
nabídne výkřik dravce….
Co je to mít štěstí?
asi být šťastný
i když mám pech…
Autor enigman, 17.05.2008
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Psavec, fialová, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se mi četla.

17.05.2008 12:19:00 | Psavec

...je to dílko ST

17.05.2008 10:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí