Vrať se!

Vrať se!

Anotace: autor je KiRo, ten text mě opravdu dostal. Dávám to do básní, nikam jinam se to nehodí.

Brácho - ty víš, že tě chci zpátky.

Nastává doba,
kdy by jsme tu měli být,
oba dva,
chybí mi tvoje slova podpory,
dobrá nálada.
Svírá mě špatnej pocit,
tenhle pocit už znám,
teď kráčím po ulicích,
úplně sám,
jsou tu problémy,
co nevyřeším bez tebe,
bez tebe je všechno jiný,
všechno mě jebe.

Poraď mi kámo,
já nic nerozhodnu sám.
Poraď mi kámo,
já vždycky na tebe dám.
Vždyť to víš.
Pomoz mi svírá mě tma,
ty seš tam, já tady - zůstávám.

Doufal jsem vždycky,
že všechno budeme dělat spolu,
to tys mi pořád věřil,
držel jsi mě abych šel nahoru,
abych dokázal co chci,
nic z toho bych nezvládl,
bez tvojí pomoci.

To díky tobě, teď mám to co mám.
Když nestojíš za mnou, správnou cestu nepoznám.
Teď už světlo ve tmě,
nevidím,
teď už dobrý ve špatným,
necítím,
teď už sílu v rukou,
nedržím,
teď už nemám víru,
už v nic nevěřím.

Utíkám a nevím kam,
utíkám a nevím před čím,
utíkám abych nebyl sám.
Ve větru slyším tebe a proto běžím.

Potřebuju tě víc než dřív. Potřebuju tě víc než dřív. /než dřív, než dřív, než dřív, než dřív/ Potřebuju tě víc než dřív. Proč jsi musel kráčet světlu vstříc? /vstříc, vstříc, vstříc, vstříc/

Dělám chyby a není jich málo,
největší chyba bylo to, co se stalo.
„Di do háje“
bylo poslední cos ode mě slyšel,
sem debil, protože pak jsem o tebe přišel.
Nedokážu říct, jak mě to mrzí,
nedokázal jsem to napravit,
přišlo to tak brzy,
prosím vrať se!
Já cokoli ti dám,
brácho chci být s tebou,
ne zůstat sám.
Bojím se toho,
co se stane.
už nevěřím,
že mě nikdo,
na kolena nedostane.
Nevím, nevím, nevím co mám říct,
hlas mi v hlavě šeptá „utíkej a křič“.

Né dál tu stojím,
svojí šanci v rukou svírám,
kdybych stál na místě tak ji dlouho neudržím,
ve mně je teď nová víra.

Dlouho nevydržím, pudu nahoru,
pro tebe,
budu hrát i za tebe,
kámo,
tohle mě neskutečně mrdá,
že minulost je dobrá a budoucnost je bledá.
Jo kámo,
tohle se nedá.
Můj svět ovládla ponurá a šedá.
Ty víš, co tím chci říct,
už mi po tobě nezbylo nic,
kromě vzpomínek,
stejně je to víc,
než cokoli,
co mi kdo může dát,
chci aby ses vrátil,
to si vždycky budu přát…

Potřebuju tě víc než dřív. Potřebuju tě víc než dřív /než dřív, než dřív, než dřív, než dřív/ Potřebuju tě víc než dřív. Proč jsi musel kráčet světlu vstříc? /vstříc, vstříc, vstříc, vstříc/

Všechno se změnilo, když jsi odešel.
Už to nikdy nebude stejný.
Petře, chybíš mi.

VRAŤ SE!

*****************************************
po přečtení doporučuji poslechnout:
http://bandzone.cz/kiro

majte sa! *W*
Autor *whatsoever*, 17.05.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí