Nejlepší kamarád ???

Nejlepší kamarád ???

Anotace: ..myšlenky se honí hlavou...

Seš samá, zlá, nudná, -nikdo tě nemá rád
nikdo se nikdy nestal tvůj nejlepší kamarád.
Snad jednou, jedna osoba se jím být zdála,
ale nakonec zklamala.
Žalem i slzy můžeš ronit,
nikdo však tvé přání nemůže splnit...

Našel se další člověk, je to nejlepší kamarád?
Že by ano? Nebo ne? To si jen můžeš tipovat.
Najde se někdy tvůj nejlepší kamarád?
To je jen ve hvězdách. To si jen můžeš přát.
Chce to čas a pevnou vůli, ale hlavou se ti stále honí,
Kdo je či bude tvůj nejlepší kamarád?..

Když se zdálo, že je to nej. kamarád,
v tu přišel zvrat, jak nečekaný skrat, a pochybovat si začala, je-či není nejlepší kamarád....

Žít v nejistotě a spoléhat sama na sebe.
Svěřit se někomu?- ani omylem, všechno nechat si jen pro sebe...

Našla se další osoba, jenž zdá se být ta pravá,
je to radostná zpráva, ale přec je to ta správná?
Do hlavy se jí nemůžu podívat..
Ona však nejlepší kamošku mněla,
a ve štěstí s ní jela..
pak ale nastal ten nešťastný zvrat,
a ze dvou nej. kamarádek,
se stala jen kopa nešťastných hromádek.

Ty bojíš se jí zeptat, zdali jsi pro ni nej kamarád.
Myslíš že ano, nebo ne? Těžko říct,
vždyť ona má kolem sebe přátel sebevíce,
myslí na tebe někdy více? Jsi její nejlepší kamarád?...

Vždyť ani nevíš chceš-li jím být.
Kdybys byla, musela bys už jen tou vyjitou cestičkou jít.
Tou, kterou už její ex stačila projít,
ale to ty nechceš, ty nemůžeš snýst pomyšlení, že bys byla až ta druhá.. nebo třetí?

Nejspíš ať se stane co se stane,
tvou nej. kamoškou se nikdy nikdo nestane,
a tvůj samotářský život nepřestane.

Kéž by nastal nějaký kladný zkrat,
aby sis kamarády mohla posbírat.
Ale kdo ví zda by mezi nimi byl ten opravdový,
tvůj nej. kamarád.

Tahle myšlenka se nedá zavírat.. končíš ji jednou pro vždy touhle větou- kde je tvůj nejlepší kamarád...
Autor 9TriniTi6, 17.05.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mmm... Chápu, že jsi chtěla zvýraznit slova "nejlepší kamarád", ale tím, kolikrát to v Tvém textu bylo opakované bych spíš řekla, že je to rozčilující.

Nepodceňuj se. Nejsi sama, nejsi nudná. Cítíš (nebo cítila) ses osamnělá, protože ses sama uzavřela před světem. A také - nikdo nemůže v přátelství jít už vyšlapanou cestou. Každý člověk je jiný. A můžu Ti říct, pokud Tvůj text byl opravdu o Žanetce, tak se nemusíš bát - Žanet Tě má moc ráda.

Jo a starej se mi o ni tam v tom zapadákově :)! Je to ten nejlepší človíček na světě, ale to je tak jasná věc, že to tu ani nemusím psát. :D :))

27.05.2008 20:02:00 | Walentine

Ty jo,tak tahle básnička mě fakt vzala za srdce! Skoro jako kdyby něco z ní bylo součástí toho co jsem prožila já..

20.05.2008 20:18:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí