Přání

Přání

Anotace: Jiná.. dobrá?

Životem jít stále dál
zapomenout nesplněná přání,
nevědět, žes nepoznal,
co mi schází

Nebýt pořád dívenkou,
naivní a k nepoznání,
změnit se zamyslet,
co ti brání

Mám ted jenom jedno přání,
zapomenout tiše na dny,
zvednout hlavu do oblak
a jít dál

Připadat si jako pták,
nemít žádné starosti,
nemít žádné starosti
a být svá
Autor Tuttinka, 18.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné přání! :)
tak ať se vyplní beze zbytku
ať ti kluci dávaj kytku!

ať lítáš v nebesích
ať míváš na rtech smích!
:)

20.05.2008 15:58:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí