Umělci z pasáže

Umělci z pasáže

Anotace: ................

Jsme umělci z pasáže,
život bereme snáze,
nic než srdce nemáme,
touláme se stále,

potulní kejklíři,
moderní doby,
koně máme pod kapotou,
mobily se domlouváme,
kde vystoupíme,

v divadle,
na plátně kin,
mezi obrazy,
všude tvoříme,
svoje malé role,
rybky v rybníčku,
skokany v louži,
pár velkých rolí,
velryby v moři,
lovce v buši,

lásky prožíváme,
žijeme je naplno,

jen dáváme pozor,
na zvědavé fotografy,

v jakých novinách se objevíme,
kdo s kým,
kdo je alkoholik,
kdo je divný že pije,
kdo je divný že nepije,

nenapravitelný milenci,
kteří mají své fanynky,

uměním se žije,
všichni jsou blázni,
jako ty.
Autor Vlk v rouše, 18.05.2008
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Elesari Zareth Dënean, WAYWARD, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč právě takový život láká zrovna mě? :)

Nika Reiler

18.05.2008 22:01:00 | Mina Pattocci

...já taky myslel že tam bude všechno,ale ono by nevlezlo :-)

18.05.2008 12:20:00 | WAYWARD

Ta se mi líbí...Až jsem skoro zalitovala, že ještě nepokračuje.

18.05.2008 12:14:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí