Začátek (konce) mého dětství

Začátek (konce) mého dětství

Anotace: Absolutně se to nerýmuje, ale vím dvě věcí - básen' se nemusí pokaždé rýmovat ( je přiliž nudné se vždy řídit pravidly) Ale přesto se něčím řídit musí...Doufám že ten chybějící rým nevadí...

Je mi 5. Pozorují jak oblohu křižují letadla.
V jednom z nich je moje maminka..
Zítra přiletí a bude vonět Anglii..
Nebo Japonském..
Snad na mě nazapoměla...
Je to ošklivé, když na někoho zapomeneš.
Asi to znamená, že už ho nemáš rád...
Zatím na mě jěště nikdo nezapomněl
A ani ja na nikoho.
Proto nikdy nebudu dělat ošklivé věcí,
Musím se dobře učit
A plnit sliby,
Aby náhodou nikdo nezapomněl,
že jsem tady.
Slibují, že také nezapomenu..."
Letadlo zmizelo z dohledu, zás do neznáma.
" Kde to asi je?"
Další den v metru jsem se naučila číst.
Byl to název časopisu " Moskva"
Moskva, kterou jsem měla za 7 let opustit,
Aby se pokusit stát někym jiným...
Pamatují...Na to se nesmí zapomínat...
Autor Alisa 16, 18.05.2008
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkují, mě to veeelice těší! =)

28.05.2008 23:16:00 | Alisa 16

Dobrý :-) Líbí se mi.

18.05.2008 13:09:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí