Houpavá

Houpavá

Anotace: prostě tak...

Slovíčka, slůvka a slova
Napadaj mě jich spousty
Pod dojmem perutí
něčeho tak krásnýho
jako sklíčka v panoptiku
Vidím a nevidím
Jsem
A chci se laskat a mazlit
S tou knihou
A předčítat nahlas
u kulatého stolu
A mlčet nahá
Uprostřed
Mít ticho v hrsti
a nechat ho protékat po kapkách
skrz prsty
Být plna pocitu
A chtít vybuchnout
Jen tak se rozprsknout
na tisíc střepinek
Vlítnout mezi lidi
Zhasit plamínek
Vždyť včera se to stalo
že cosi se na mne usmálo
A řeklo
A kývlo prstem
Bublina růžová
praskne
a oblepí rty
A botičky z másla
se roztékají
Chodí se dobře mazlavým blátem
A naučnej slovník na mnoho
slov
A slovíčka voněj
a volají o pomoc
Prstýnky z poutě
máte ?
za dukátek
Nejde to sníst
Chce to ze mě
Drncá to drncá
Kymácí
Autor Onqa, 18.05.2008
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, d---, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...uznání,fajn.

18.05.2008 15:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí