strach

strach

Anotace: Je mnoem těžší bojovat proti sobě než proti ostatním...

dětská tvář zjizvená strachem
žena bytá do prsou
nepřítel nazívá tě brachem
když kudlu vrazí ti
do břicha rád
může tě na chvíli
život jen srát.

mlčet jen trochu
pro pytel prachu
zůstaneš hostem
možná i na chvíli
v podsvětí spanilém
jediné přání máš
zůstat zde napořád.
Autor elfkan, 18.05.2008
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Kopretinka, Anejet, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí