úlet

úlet

Anotace: "matrix"

Nevím co to se mnou je,
ďábel se mnou čaruje.
To co v tyto dny prožívám
- je úlet, to Vám povídám.

Já s "matrixem" sem si začala,
je s ním fakt prdel, trala tralala. :-D
Jenom tak abych nudu zahnala,
a pár nových lidí poznala..

Už sme skusili spoustu mně cizích věcí,
"a to za to stojí přeci".
Egyptský céčka, ty Vám stály zato,
"matrix", to je prostě moje zlato.

Jednou tak jsme na hřišťu seděli,
co oba chceme, to jsme věděli.
naše rty jsme k sobě přidali,
a s jazykem jsme si to rozdali..

Teť na to s úsměvem vzpomínám,
tenisky si už zapínám,
už za "metrixem" běžím,
a na další úžasný zážitky s ním se těším.
Autor 9TriniTi6, 18.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí