Dnešní svět...proč?

Dnešní svět...proč?

Anotace: Občas je mi smutno z dnešního světa... Zbývá mi jen ptát se - proč? Co se vlastně stalo?

Proč myslíš, že jsou na světě takové rozdíly?
Na jedné straně zeměkoule bohatství,
na druhé příliš mnoho bídy?

Snad jsme promrhali svoji poslední šanci
a zbydou z nás jen opuštění lidští ztroskotanci.

Proč si nedokážeme navzájem pomoci?
Vždyť pomoc je základ,
řekli to už dávno nějací proroci.

Jenomže ne, někde se asi stala chyba,
špatně mávla proutkem kouzelná víla.
Ta víla, co rozdávala lidem vlastnosti,
navždy chytila naše srdce do pasti.

Nebo bylo všechno v pořádku, jen my jsme to zničili?
Snad bude lepší nedozvědět se ty pravé příčiny.
Možná by to byla až příliš tvrdá rána,
ale možná, snad by se otevřela jedna nová brána.

Snad bychom pochopili,
že popularita není mnoho,
že bohatství je nic,
a pomalu by se začala rozmotávat
ta prapodivně zamotaná nit...
Autor katerina.johana, 18.05.2008
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Winki, Marco, mononoke
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš to moccc krásnééé..hned jsem si ji uložila...

28.05.2008 20:19:00 | katulka jahůdka

Snad jsme promrhali svoji poslední šanci
a zbydou z nás jen opuštění lidští ztroskotanci

Tohle se mi líbí.

18.05.2008 21:32:00 | mononoke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí