Namíchaná...

Namíchaná...

Anotace: jedna koktejlová....

Mezní stavy…na pomezí...
do hlavy nahlédnout..nejlépe cizí..
kdekdo si myslí,že zná své meze...
a přitom?... pořád rád někam leze...
čáry máry
koktejl ,,blady mary,,…
převtělen v lišce,
přivonět k ,,pampelišce,,
ó Manon!
padat na ,,beton,,...
skleněnej panďulák...
s nosem jak rosomák...
v létě si staví ,,sněhuláky,,
v zimě se opaluje na vrcholku ,,sněžky,,
předsudky taví
tím vším se baví...
další drink prosím…
z ,,ledního medvěda,,
před ženou v rozpacích
rozpálen do běla…

Tak na kuráž!…
překročit mez...
když to nezkusíš…nepoznáš...
Ode zdi ke zdi?
A co je za zdí?
možná jen další zeď,
možná svět bez zdí….
Autor enigman, 19.05.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí