Na návštěvě...

Na návštěvě...

Anotace: ve Sběrně Černě....

Stojím váhavě
na prahu u dveří…
na nich Černá cedulka...
popsaná Černým písmem,trochu vzdorně….
Odpovědná vedoucí:
p.ČERNÁ…podepsaná vzorně...
Trochu zaváhám
pak stydlivě….zaklepám…
ozve se:,,Vstupte,,….
podléhám atmosféře temné...
,,Dobrou Noc,,...na přivítanou říkám…
Dáma v Černém odvětí:
,,Jen pojďte dál,už na Vás čekám,,….
vyhrknu trochu zbkle:
,,Kolik váží duše?,,
,,Plná smutků jednoho muže?,,…
,,Pojďte sem ke mně pane,,….poprosila…
Jistý si nejsem…protože nemluvila….
Vzala mou duši zlehka do náruče
závaží odložila...do černé země….
Duše zas lehká...
Smutek rozplynul se…ve tmě…
Chtěl bych Vám poděkovat Madam Černá….
Nedotknutelná...
Teď už budu muset jít…
Svítá…

sepsáno věrně…
černě….
Autor enigman, 19.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, igniss, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí