Eskorta

Eskorta

Anotace: ..další pracovní...

V temném šeru,
špatně osvětlené chodby,
záplava zlatých vlasů
září jak svatozář.
Její průvodci v uniformách
jsou jako stíny.
Nejistý pohled,
klouže sem a tam.
Záplava světla
z náhle otevřených dveří
pronikla do šera
a odhalila pouta
na jejích rukou.
"Jdem!"
zazněl tlumený hlas.
Váhavě vykročila k autu.
A já tam zůstal stát,
v chodbě co byla temnější
než dřív.
Autor Mácha, 19.05.2008
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Marfuša, Isobel, isisleo, Lucie Teru, WhiteSkull, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá práce.

27.06.2008 14:02:00 | Marfuša

náádhera Hynečku......***

19.05.2008 11:32:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí