Nově zrozená

Nově zrozená

Anotace: Nebo spíš po roce nově ostříhaná? Teď toho lituji, vlasy si žijí vlastním životem a trčí si do všech stran.

Miluji své vlasy vlající ve větru,
měnící se v hřívy koňských stád
Přála jsem si, aby si mě takhle viděl
a právě takhle mě měl rád
Však když naposledy vítr
zavál mou podzimní krajinou
A já zjistila,
že stále chodíš za jinou
Všechnu lásku a tíhu nevyřčených slov
jsem do vlasů svých zaklela
Nad mou hlavou zaleskl se ostrý kov
a já jak fénix ze svého popela
z hromádky vlasů jsem povstala

Nová, zářící, ostříhaná
se teď do zrcadla usměji
už nepotřebuji od Tebe slyšet
-Lásko, já Tě miluji
Autor Manon.H, 19.05.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí