nuda

nuda

Anotace: takhle jsem jednou z nudy začala psát básničku, až se to dostalo ke kamošce... prostě moje zamotný myšlenky, jinak se nazvat nedá

Poraď mi co dělat mám,
když nudou téměř umírám.
V pokoji na židli sedím,
a doztracena hledím.
Kamošky nejspíš baví se,
a o mně ani nezmíní se.
S borcama někde flirtují,
já jen přeju si to potají.
Na motorkách lítají
a na mně z vysoka kašlají.

Kéž by už byl nový školní rok,
a já pravou nohou dělám krok,
do nové školy, kde možná lepší kamoši mně čekají.

Za tento život co prožívám,
pouze jednu oravdovou důvěrnici mám.
- Nejlepší člověk kterého znám.
Život ve mně naplno rozjela,
když už jsem myslela že jsem na úplném dnu,
díky ní jsem se od něj odrazila a těšila se dalšímu dnu.

Ukázala mi co opravdové přátelství to je,
ale kdoví kde teť dotyčná osoba je.
Zdál se mi o ní však včera nehezký sen.
Byl bílý den.
Mé kamošce se stala ošklivá událost,
málem přišla o život když před náš barák vyklusala,
a vzápětí ji oktávka se zemí srovnala.
Teď chudák páteř zlomenou má,
a v tranzu umírá...

Naštěstí to byl jen sen,
opět další ohavný sen.
Není to však poprvé,
co v mém snu se stalo kamošce něco zlé.
Co to však jenom znamená?
jaký význam tento sen má?
Je to snad varování před nějakým zlem,
nebo jen výplod mojí bujné fantazie?
Situace je zamotaná jako zmie.
To mi asi nikdo nepoví,
jelikož pravděpodobně to nikdo neví..

A tak stále hledím do ztracena,
a přemýšlím, co asi moje best kamoška dělá.
Srdce mě těť nehezky bolí,
znamená to že mé srdce se bojí,
co když ten sen je pravdivý?
Co když je to budoucnost,
která se stane příští noc?

Kamošku jsem dlouho neviděla,
ale s tím teť nemůžu nc dělat.
Snad za pár dnů ji uvidím.
Doufám že bude v pohodě,
co když přece jen propadne náhodě,
a dojde ka naplnění mého snu?
Dneska asi neusnu.
To můžu se stále jen dohadovat,
co můj sen má se skutečností co dělat.

/jinak té kamošce děkuju za všechno co pro mně dělá, probudila ve mně city a odrazila mně ode dna samoty/
Autor 9TriniTi6, 19.05.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leniško,ty jsi prostě zlatíško!!!

20.05.2008 20:23:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí