balzám na duši

balzám na duši

Anotace: protože

šla jsem do lékárny,
koupit si balzám na duši,
protože byla zraněná,
ale bylo vyprodáno.
šla jsem do obchodu,
koupit si novou,
ale už žádnou neměli.
tak jsem šla do bazaru,
že si koupím použitou,
avšak v lepším stavu
než byla ta má.
ale bylo vyprodáno.
tak jsem si sedla na ulici
a žebrala.
ale nikdo nechtěl mi dát tu svou.
tak jsem si musela nechat
vlastní, bolavou...
Autor frida, 19.05.2008
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí