Krajina rorýsů

Krajina rorýsů

Anotace: Ze života.

Krajina rorýsů

Dobrý den,
slunce májové.
Jen hezky hřej,
těší mě teplo tvé,
lákáš mě ven.

Do lesů, do polí
parků a zahrad.
Je hezký den
a nechci tu jen tak stát
a sledovat to lidské hemžení.

Sledovat seshora z lodžie,
z krajiny rorýsů,
kamarádů v nouzi,
křičících do pozdních ranních snů,
že opět léto ožije.

Jak k boudě přivázán,
připoután obvazem
k vlastnímu bytu,
přemýšlím nad časem
a vším, co chybí mi tu.

Nečekám na zázrak,
Nečekám na lásku,
na úspěch v práci a výhodné stáže,
chci jen hrst oblázků
ze sluncem zalité pláže.
Autor Teop, 20.05.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine, Marfuša, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať sluncem provoněná krajina zažene ten smutek, který tam cítím :-)

24.05.2008 09:39:00 | Lorraine

Další hezoučké vyznání lásky k přírodě.

20.05.2008 12:07:00 | Marfuša

Líbí se mi. Je taková.. nekomplikovaná, jednoduchý jazyk. dobře se čte.

20.05.2008 12:04:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí