Je to jen sen?

Je to jen sen?

Anotace: může to potkat každého...

Myslela jsem,že spím,
ale bohužel bdím přála bych si,aby to byl jen sen,ale není.
Má duše je černá,jako můra,někdy je to světlo,co mě provází tou temnotou,to světlo,co mi dává pocit,abych necítila bolest,nevnímala okolní svět,překonala nástrahy života
Ptáte se co to je?-Droga-
Ze začátku je to fajn,pocit euforie,doprovázený úlevou,ale závislost je svině,
okrádáte lidi kolem sebe,jen aby jste si zaplatili hloupé povyražení.
Krásný pocit,náhlá bolest každodenního trápení?
Ne ba ještě horší-absťáky mě provází,
sedím v koutě v malém bytě,
vlasy rvu si,strachy skoro nedýchám.
Má největší starost je kde seženu stovku,dvě.
Nemám na výběr,co dělat pro ten hloupý pocit,který mi jen něco nalhává.
Vždyt život je ta nejkrásnější euforie,jednou jsi dole jednou nahoře.
Však nejsilnější je ten,kdo překoná v sobě ďábla a dokáže věřit sám sobě...
Autor Gekončice, 20.05.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí