Pro Leničku!

Pro Leničku!

Anotace: Pro tebe :)

Lenka,pro někoho jen jméno,
jen písmena na papíře,
ale pro mě mnohem víc..

Pro mě jsi člověk,jenž s úsměvem přichází mi vstříc,
jenž pomohl mi v těžké chvíli,
jenž dodává mi síly.
Jenž je mi tu oporou,
a dokáže mě rozesmát,
a přec o tebe musím bojovat,
když tě vidím věčně s Jarčí stát.

Díky tobě znovu věřím v přátelství,
pomohla jsi mi ke štěstí.

Dokázala jsi mi,že nemusím se bát,
že o všem si s tebou můžu povídat,
že ti můžu věřit,
a ty mě nikdy nezradíš,
když se na tebe podívám,
vím o čem přemýšlíš,

Že pojí nás pouto přátelství,
to co pomáhá mi ke štěstí.
Autor Janetee, 20.05.2008
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ale tet už vážně plaču... jarmila, to není opravdová kamarádka jako si ty žany, jí nemůžu věřit jako tobě, já vím že ona mně za rohem pomlouvá, ale tobě věřím, tobě bych vložila do rukou vlastní srdce.

20.05.2008 21:09:00 | 9TriniTi6

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí