Tehdy

Tehdy

Anotace: Zase ze mě vypadla básnička, zase smutná

Smála se jak lesní víla,
tehdy tu jarní noc.
Inspirace do veledíla,
krása láska i moc.

Šeptala jako listy třešně,
tehdy jak z okna koukala.
Šeptala miluji tě, děsně.
Tiše si písničku brukala.

Byla mou Jůlií z románu,
který se nečte, ale žije.
Jako silná káva po ránu,
nehltá se, pomalu pije.

|

Bez vlasů a bez krásy,
včera na bílé posteli.
S láskou ale beze spásy,
řekla sbohem příteli!
Autor lama.sem, 21.05.2008
Přečteno 332x
Tipy 18
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Xsa_ra, lucajda89, kikis, petříček, BARBYE, Severka, Lady Carmila, jedam, Erion Fate, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne, ale krasne

02.03.2009 20:03:00 | strašidýlko-střapatý

Moc pěkné, hodně k zamyšlení

04.12.2008 16:42:00 | BARBYE

smutné..ale krásné..moc se mi líbila některá slovní spojení.-)

09.06.2008 14:13:00 | Lady Carmila

Smutné jak život sám.

21.05.2008 18:19:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí