Přetvářka

Přetvářka

Jak horká je realita vždy za lží skrytá,
tam kde pravda se nenaskýtá,

za tou vší faleší,
nikdo nic neřeší,

zraky před ostatními sklopí,
a nenávist k druhým stopí,

ta maska z karnevalu,
u všech stejná,

praobyčejně obyčejná,
nesluší jim,

zrádcům tak déšť smyje jimi nahozené barvy,
a od ucha k uchu falešný úsměv.
----------------
Teď teprv poznají posměch?
Autor padající do neznáma, 21.05.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: anti-HERO, IvoMaria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by

25.06.2009 11:34:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí