neboj se

neboj se

Anotace: to je pro mého goood kámoše....

Usměj se na ten svět, nebuď tak smutný.
Koukni se na všechny, jak je život chutný.
Vím, občas je hořký, občas to zabolí.
Ale ti lidi ti za to přece nestojí.
Mysli na nás, na ty co nejsou hadi.
My jsme ti, kdo tě mají moc rádi.
Když ti je nejhůř, ruku ti podáme.
Neboj se Dave, my tě nedáme!
Autor milíček, 21.05.2008
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí