kolik je....

kolik je....

Anotace: pro mojí neej kámojdu veluntu

Kolik je cest, co jsme spolu prošly,
kolik je míst, kam jsme po nich došly.
Kolik je ostrovů, co jsme si vysnily,
Kolik je květin, co spolu jsme zalily.
Kolik je tajností, co jsme si řekly,
Kolik je strašidel, co jsme se jich lekly.
Kamarádky navždy...
Autor milíček, 21.05.2008
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí