Duhovej beze jména

Duhovej beze jména

Anotace: Jmenuje se V.

Duhovej povídá, a nediví se…
Je mu dobře vedle spící, ponořen do knihy…
Nasycený…
Zvláštním dechem zase povídá…
Asi ví…
Opravdu se nediví…
Z nastavené dlaně rozfoukne obavy…
Je tak… svůj…
I slova… nová, neohoblovaná…
Jakási dívka…
Dala mu jíst a půlku svého lože…
Bez postranních úmyslů…
Nesmělý pohlazení po zádech a spánek…
Všechno je jednoduchý…
Koukej na ty fotky…
Koukej na tu pohodu...
Autor Onqa, 21.05.2008
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí