Matka a dcera

Matka a dcera

Anotace: někdy nastanou trable a problémy... ale ty už přece odplavaly.. :o)

Na sídlišti, panelák č. 908
zaznamenal smutný posun.
V hřejivém bytě č. 4
dřív matka s dcerou žily.

Domov, kde panoval smích a láska
vládne křik a zloba, cítíš praskání zdiva.
Dvě osoby, jež k sobě měly nejblíže
i slovo "AHOJ" dělá teď potíže.

Každá svých problémů dost
dcera nezná nic než zlost.
V dívce vidí žena jen problémy
jaký je život - život bez mámy?

Slečna není element žádoucí
balí si věci v náporu bezmoci.
Nerada se sama do bytu vrací
nejvíc na čem jí záleželo, pomalu ztrácí.

Přemýšlí, že potichu odejde
co paní si myslí,na tom už nesejde.
Takové věci mohly se stát?
Komu to slečna má za vinu dát?

Jen sobě, ona za to může
do školy nechodila, matce s ničím nepomůže.
Možná jehla, bez bolesti zhyne
matce ještě mladší dcera zbyde.
Autor Jedůfka, 22.05.2008
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí