Uvnitř mě...

Uvnitř mě...

Anotace: ty pocity musely jít ven...

Jsem jen obyčejná
holka bláhová.
Moje výčitky znáš
jen se jim usmíváš.

Láskou připoutaná
ke vztahu nevyzvaná.
Ať po minulosti slehne se zem
ať na to zapomenem.

Když se mi zmiňuješ
víš, že mě zraňuješ.
Tak proč zármutek mám
pořád sebe se ptám.

Nejsem pro tebe dokonalá
která další neodolá.
A že nemám perfektní postavu
mámě na ocet nezůstanu.

Co všechno mi chybí
řídím se činy
zpochybňuju sliby.
Autor žabička =), 22.05.2008
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí