citáty

citáty

Anotace: citáty

Láska je zhoubný,strastiplný,nedokonalý a trýznivý
výmysl člověka,protože básník jí žije a věří v ni.
Tak se propadá hlouběji a hlouběji na dno propasti žití.
Pouze ten vábivý a tesklivý zpěv děvy laskavé
jej povznese zpět,ven na pevnou zem.
Tak vyber si,básníku,
buď se staneš smrtelníkem a nebo pouhým světcem.
Autor Brožová Anna, 23.05.2008
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí