Co utajeno jest

Co utajeno jest

Anotace: podtitul, Jan Zahradníček, in memorian, poté

Svedena na zcestí tajemství slov míjela na úbytě
nezákonně odsouzena nevzpomenout
jaké to je když,
jako korálky rudých jeřabin chytají sluneční svit do pomíjivých mihotání.
Jdou prašnou cestou sloky orosené nevědomou tmou
než najdou klidu v tišině zapomnění

Tak blízko, blizoučko seděla jsem v tom ilumentáriu slov
až pokoj duši se otevřel...
Autor jiřička, 23.05.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí