Villon-poste restante

Villon-poste restante

Anotace: vyznání příteli, který nás přežil

Můj příteli opojen veselým, in vinum est trest pravdou, tak jest.
- všichni jsme stižení kdo spřízněni s životem jdem.
Item, odsuzují-li tě -
co ví o žití spleteném v žal a ztráty?
Málo tě hladili,ještě víc milovali
- nepřiznali to, lhali
na dno tě poslali pro lásku,
život ti svlékali za života
chtějíc se sami ošatit do veršů milostnic

a nahá slova padala do rukou katanova,
jemuž smrt údělem
To on tě s sebou vzal,
dál bloudíte obzorem
-tulák a čas...
Autor jiřička, 23.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí