připoutání...

připoutání...

Anotace: ......

připoutání k mateřskému lůnu,
připoutání k matce,
připoutání k otci,
připoutání k muži,
připoutání k dítěti...

chtěla bych být zase malá,
schovaná v maminčině lůnu,
chtěla bych být zase nahá,
a dostat po narození bělostnou blůzu...

chtěla bych být zase dítě,
co matka nosí v náručí,
chtěla bych zase hračko vzít tě,
zůstat v obětí...

chtěla bych zase číst v jeho očích,
poslouchat jeho slova,
vlnit se v bocích,
ukazovat slona...

chtěla bych zase naleznout jeho náruč,
krásně se zachumlat,
chtěla bych slyšet "tak mi poruč",
láskou k němu zazpívat...

chtěla bych zase znovu nosit,
svoje dítě pod srdcem,
chtěla bych ráno trávu zkosit,
hrát si se svým medvídkem...

toto je mé připoutání...
...navždy...
Autor jarkaj, 01.08.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí